четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 23.03.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 23.03.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-03-23 08:002024-03-23 15:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Oбјектот на Гипсар,на Универзал Комерц,на Имиџ Плус,на Виндија и некои објекти во близина кои се напојуваат од приватна ТС Гипсар 389787 на Ул.Јадранска Магистрала

    НАЈНОВИ ВЕСТИ