четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 21 10 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 21 10 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-10-21 08:302023-10-21 16:30Скопје АеродромВАРВАРА: ДЕЛ ОД СЕЛО БАТИНЦИ, ФАРМА БАТИНЦИ, ПУМПИ ДРИСЛА

    НАЈНОВИ ВЕСТИ