понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 20.04.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 20.04.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-04-20 08:002024-04-20 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Даме Груев, Центар кај Градски Ѕид зграда број 3- влез4, влез3, влез5,влез9, влез6,влез8 и влез7

    НАЈНОВИ ВЕСТИ