вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 18 11 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 18 11 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-11-18 10:002023-11-18 15:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: МОДА, ПЕЛАГОНИЈА(ГРАНИТ), СТАНИЧКИ ПАТ, МАКСТИЛ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ