недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16.03.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16.03.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-03-16 09:002024-03-16 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Даме Груев (спроти Собрание на Македонија спрема Зелено пазарче), Силк Роуд Банка на ул.Даме Груев кај Собрание на Македонија

    НАЈНОВИ ВЕСТИ