понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 14 11 2020, недела 15 11 2020 и понеделник 16 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 14 11 2020, недела 15 11 2020 и понеделник 16 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-16 08:30:002020-11-16 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: дел од ул.Ѓорче Петров, дел од ул.Гоце Делчев, ул.Кочо Рацин, ул.Сремски Фронт и дел од ул.Партизанска.
  2020-11-16 08:00:002020-11-16 11:00:00КумановоКУМАНОВО: Романовска, Страшко Симоново, Филтерница, Винарски подрум, Тушевски, Кватро, Биброк, Киро Фетак.
  2020-11-14 08:30:002020-11-14 16:00:00КумановоМАТЕЈЧЕ: без електрична енергија ќе бидат с.Матејче, Никуштак, Виштица, (Трафостаница Хаки Матриновиќ ).
  2020-11-15 08:30:002020-11-15 13:00:00ПрилепПРИЛЕП: 3ти Ноември, Мечкин Камен.
  2020-11-16 10:00:002020-11-16 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Белушино.
  2020-11-16 09:00:002020-11-16 14:00:00Скопје АеродромДРЖИЛОВО: дел од с.Држилово.
  2020-11-16 07:00:002020-11-16 09:00:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Дел од ул.Качанички пат Компании Југо Импекс, Карго Транс, Зорлу Алумин, Академи Тејпс Доо, Максима Сузуки - Волво Сервис.
  2020-11-15 08:10:002020-11-15 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од ул. Перо Наков, Газела 5, Современ Дом, област во кругот на МЗТ.
  2020-11-16 09:30:002020-11-16 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите на ул.Његошева и ул.Софиска.
  2020-11-16 12:00:002020-11-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Русински зграда 3а и зграда 3б, кафе бар ,, Флуид,,.
  2020-11-16 09:00:002020-11-16 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Карпошово Востание зграда 4, ул.Роберт Кох зграда 1, ул.Драгиша Мишовиќ зграда 5 и зграда 7.
  2020-11-16 11:15:002020-11-16 15:00:00СтрумицаБАНСКО: без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците на влез во село Банско кон Владе-Банско и кон хотел Цар Самоил (викендици и пумпи позади хотел Цар Самоил) продавница, Пошта, наплатен пункт Комуналец

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја