петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 13 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 13 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-13 08:00:002021-11-13 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: потег од ул.Аминта Трети кај Пекара Диман до Луна зграда, ул.Мирослав Крлежа (од Пекара Диман до раскрсница со ул.Никола Тимпаре), бул.Партизански Одреди - Порта бр.19, 21, 23
  2021-11-13 08:00:002021-11-13 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: објект на Грчки Конзулат, бул.Партизански Одреди бр.25 влез 1 и 2, дел од ул.Дебарца, дел од ул.Никола Тимпаре, дел од ул.Борка Талески (делот кај 7-ца), ул.Аминта Трети (зграда кај пекара Диман)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ