сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 10 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 10 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-10-08 09:00:002022-10-08 15:00:00Скопје АеродромАлдинци до Солунска Глава

    НАЈНОВИ ВЕСТИ