петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-08 06:002023-04-08 06:30ШтипНАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА,ЛАРЧЕР,ВИНАРСКА ВИЗБА,ТУРТЕЛ ИНКУБАТОР,ИНДУСТРИСКА ЗОНА СЕВЕР,СЕЛА СЕВЕРНО КОН ОВЧЕ ПОЛЕ, С.ТРИ ЧЕШМИ,КРИВИ ДОЛ, ВРСАКОВО,САРЧИЕВО,СУДИЌ,СУШЕВО,ЕЖОВО, ЕСКАВАТОРИ,СИНОХИДРО,ГЕОТЕХНИКА,СОЛАР ВЕЈ, СПОРТСКИ АЕРОДРОМ СУШЕВО, ВОЈНИ МАГАЦИНИ КРИВИ ДОЛ,

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја