недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 04 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 04 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-04 12:00:002021-12-04 15:00:00Кочанираскрсницата кај Стришани (делот околу старо Амичи), ул. Иво Лола Рибар, СОУ Љупчо Сантов и спортската сала на ул. Стево Теодосиевски
  2021-12-04 08:00:002021-12-04 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: нас. Белви, Хотел Белви, Бунар Белви, дел од ул. 32, дел од ул. 34, Југоекспорт Стил

  НАЈНОВИ ВЕСТИ