четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 04 11 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 04 11 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-11-04 11:002023-11-04 15:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ГОРОБИНЦИ, КНЕЖЈЕ, СОПОТ, ПРЕОД, АЛАКИНЦИ, ТРСТЕНИК, КРУШИЦА, МАЛИНО

    НАЈНОВИ ВЕСТИ