сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 04 09 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 04 09 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-09-04 10:00:002021-09-04 14:00:00ШтипС.ВРСАКОВО, САРЧИЕВО, СУДИЌ, ЕСКАВАТОРИ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ