среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 02 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 02 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-02 09:00:002021-10-02 16:00:00КочаниЗРНОВЦИ: м.в Туртел, објект на АРМ и објект на МРТ
  2021-10-02 09:30:002021-10-02 14:30:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО: ул. Методија Андонов Ченто - излез на Арачиново лева страна на потег од маркет Еуро Империјал Маркет до Грос Маркет
  2021-10-02 07:15:002021-10-02 15:30:00Скопје Васил ГлавиновРАШТАК: сите објекти во околина на игралиштето и патот кон Љуботен, ул. Раштак, ул. 4

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја