среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 31 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 31 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-31 09:10:002022-10-31 13:30:00ВелесСело Црквино и фирмите Изгрев Венуле и Ве Група, м. в. Венуле
  2022-10-31 11:00:212022-10-31 14:00:21ВелесКаласлари МВ Чука
  2022-10-31 09:25:002022-10-31 11:25:00Гостиварс.Чајле, с.Балиндол, дел од нас.Питарница.
  2022-10-31 10:00:002022-10-31 11:00:00Гостивардел од ул. Кочо Зози
  2022-10-31 12:00:002022-10-31 14:00:00ГостиварИндустриска зона покрај автопат
  2022-10-31 08:25:002022-10-31 14:30:00Делчевос. Косевица, с. Костин Дол, с. Моштица, с. Саса
  2022-10-31 08:40:002022-10-31 15:00:00КичевоОсломеј Репетитор
  2022-10-31 08:00:002022-10-31 14:30:00Кумановодел од корисниците од Тоде Думба, Теофан Економов, Никшичка
  2022-10-31 08:00:002022-10-31 14:30:00Кумановодел од корисниците од Табановце, Караула Сопот, Каменолом Сопот, Воиновиќ
  2022-10-31 09:00:002022-10-31 15:00:00Скопје Аеродромдел од викенд населба Маркова Сушица, место викано Вршник
  2022-10-31 08:45:002022-10-31 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Семениште.
  2022-10-31 09:00:002022-10-31 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровБАЊАНЕ, Дел од Викендици, с. Бањани
  2022-10-31 09:00:002022-10-31 12:00:00Тетовос. Лисец, дел
  2022-10-31 09:00:002022-10-31 10:00:00ШтипУЛ. ЗАГРЕБАЧКА, КРИВОПАЛАНЕЧКА И КОЛЕ ЗЛАТЕВ, НАСЕЛБА ДУЗЛАК
  2022-10-31 10:00:002022-10-31 13:00:00ШтипУЛ. ПАРТИЗАНСКА ДЕЛ, КАЈ АМСМ, УЛ.АСТИБО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ