четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 30 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 30 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-30 08:402023-10-30 13:00ВелесСело Клуковец
  2023-10-30 08:352023-10-30 15:00Гостиварс. Куново и с. Трново
  2023-10-30 10:002023-10-30 14:30Кавадарциул. Диме Туриманџов, ул. 41-ва Дивизија
  2023-10-30 09:202023-10-30 14:00Кочанис.Оризари, с.Пресека, сепарација Гранит, Бензинска пумпа Филипов
  2023-10-30 08:002023-10-30 16:00КочаниПРОБИШТИП: Фотонапонска централа Сан Енерџи на Добревски рид, Фотонапонска централа Солни Солар на Добревски рид, Маричанска населба, објекти околу Добревски пат, ул. Кочо Рацин делот кај нас.Лиса Гара
  2023-10-30 09:002023-10-30 10:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Влез на зграда на ул.Драган Спиркоски Максо (по старо Скупи 3А), со број.37
  2023-10-30 09:002023-10-30 13:00Стругаколеџ Јахија Кемал, Пумпна станица Сатеска, Бензиска пумпа Бесјани и жителите кои живеат кај крајбрежјето во близина на овие објекти
  2023-10-30 09:002023-10-30 15:00Тетоводел од с.Пирок, објекти кои се наоѓаат над џамијата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ