четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 24 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-24 08:302023-04-24 10:34Битола ул.11-ти Октомври, ул.Славко Лумбарко
  2023-04-24 11:302023-04-24 13:30Битолаул.Борка Талев Модерното, ул.Мирче Ацев, ул.Таки Даскало
  2023-04-24 10:002023-04-24 13:00КавадарциСИРКОВО: влезот од с. Сирково
  2023-04-24 07:302023-04-24 16:00КратовоОТОШНИЦА, ГЕРМАН, НЕРАВ, П'КЛИШТЕ, ГУЛИНЦИ, СТАНЧА
  2023-04-24 10:152023-04-24 15:30Охридс, Царев Двор, с.Дрмени, с. Перово, Пумпи за вода Царев Двор, Фабрика Царев Двор
  2023-04-24 09:002023-04-24 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Никола Тримпаре, дел од ул. Коста Шахов, дел од ул. Борка Талески, дел од ул. Ленинова
  2023-04-24 09:002023-04-24 15:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во с.Орман
  2023-04-24 10:002023-04-24 14:00Стругаселата Франгово, Мали Влај, полициската станица пред с.Франгово и граничниот премин Ќафасан.
  2023-04-24 09:002023-04-24 13:00Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат под регионалниот пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ