вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 22 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-22 08:30:002021-11-22 14:30:00БитолаДел од с. Буково, Битолско
  2021-11-22 10:00:002021-11-22 12:00:00Велесс. Горно Врановци, с. Дреново, с. Долно Јаболчиште, с Горно Јаболчиште.
  2021-11-22 09:00:002021-11-22 14:00:00Гостивардел од корисниците во с. Горна Бањица
  2021-11-22 09:00:002021-11-22 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Ф-ка Полотекс, Место викано Којова Ливада
  2021-11-22 08:45:002021-11-22 14:30:00ДелчевоГраничен премин Делчево кон Р.Бугарија, с. Габрово, ЗВЕГОР: Манастир Св Илија и Рибник Воденица, ДЕЛЧЕВО: населба Бакина Ливада, делови од с. Звегор -од Школото до Излезеот на селото кон Граничниот премин Делчево
  2021-11-22 07:45:002021-11-22 14:30:00Делчевос.Двориште, Бела Вода, Суви Лаки, Релеи Туртела, Гараган, Умленски колиби
  2021-11-22 09:00:002021-11-22 15:00:00Кичевос.Иванчишта и с.Ехлоец
  2021-11-22 08:05:002021-11-22 08:30:00КумановоСтрезовце, Довезенце, Долно Јачинце, Горно Јачинце, Бељаковце, Клечовце, Новосељане, Војник, Зубовце, Мургаш, КутлибегКосматац, Пезово, Кшање, Кокошиње, Скачковце, Габреж, Колитско, Градиште, Скачкоце Манастир, Градиште Т-мибиле, Душан млин, Клечовце Стопанство, Затвор Кшање
  2021-11-22 14:30:002021-11-22 15:00:00Куманово Стрезовце, Довезенце, Долно Јачинце, Горно Јачинце, Бељаковце, Клечовце, Новосељане, Војник, Зубовце, Мургаш, КутлибегКосматац, Пезово, Кшање, Кокошиње, Скачковце, Габреж, Колитско, Градиште, Скачкоце Манастир, Градиште Т-мибиле, Душан млин, Клечовце Стопанство, Затвор Кшање
  2021-11-22 08:00:002021-11-22 15:00:00Кумановокорисниците од Фабрика Визијана, Ресторант Визијана
  2021-11-22 08:00:002021-11-22 16:30:00Охриддел од ул. АСНОМ (од кружниот тек кон Тамаро), дел од ул. Галичица, дел од ул. Ванчо Питошески, дел од ул. Билјанини Извори
  2021-11-22 09:00:002021-11-22 15:00:00Скопје Аеродромс.Пагаруша, с.Вртекица, с.Долно Количани, с.Рамни Габер
  2021-11-22 10:00:002021-11-22 12:00:00Стругас.Долно Косоврасти, с.Горно Косоврасти , сепарација Дукас и Тани Импексел (Дигибс)
  2021-11-22 08:30:002021-11-22 10:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ПОРАНЕШЕН СНИТЕКС, МСУ ДЕРЖАВИН
  2021-11-22 10:00:002021-11-22 14:00:00ШтипС.СУВО ГРЛО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја