недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 20 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 20 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-20 09:002023-11-20 10:00ВелесУни Агро Каратманово, нафтовод У385, Пумпи нафтоводУ382
  2023-11-20 09:002023-11-20 15:00Гостиварул.Седек Костоски, дел од 7ма Зона
  2023-11-20 10:002023-11-20 13:00Гостиварс.Железна река
  2023-11-20 09:552023-11-20 14:00Кавадарциселата Шешково, Праведник, Добротино и Драдња
  2023-11-20 09:002023-11-20 12:00Кавадарцидел од жителите на с. Марена
  2023-11-20 09:302023-11-20 12:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од потрошувачите од ул. Крагуевачка, бр. 2 и ул. Франклин Рузвелт, бр. 148
  2023-11-20 08:302023-11-20 10:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците од и околу зградата на поранешно Горење на Бул.Партизански одреди 72
  2023-11-20 09:002023-11-20 14:30СтругаЛАБУНИШТА: дел од с. Лабуништа, Бел Грозд, Овчарник, Погон Млекара, Фарма, корисниците од с. Ташмаруништа.
  2023-11-20 08:302023-11-20 14:00ТетовоНОВО СЕЛО: СБМ Компани во Ново Село Дервенд
  2023-11-20 08:302023-11-20 14:30ТетовоЏЕПЧИШТЕ: објект на Микели
  2023-11-20 09:002023-11-20 14:00ТетовоБош, Пупунца, Бели 9, Арт, Терзија, Интерфантази,АК, Адили, Нијази, Хајпул, Млин Фалише, Шампион, индустриски и станбени објекти кои се наоѓаат од нас.Деребој кон патот за Фалише

  НАЈНОВИ ВЕСТИ