четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 20 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-20 09:002023-03-20 11:00Битоладел од Бул.1ви Мај околу Ленски мост, дел од ул.Никола Тесла со околните дуќани и стопански и нестопански објекти
  2023-03-20 08:302023-03-20 13:30Гостиварул.Браќа Блажески, ул.Светозар Пепоски, ул.Јастре Здравкоски, дел од ул.Илинденска (област кај двата кружни), Објект на ОУ Гоце Делчев, објект на Водовод, ул.18ти Ноември
  2023-03-20 08:452023-03-20 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Моштица, Саса, Маврово, Ристовци, Косевица, Мечкаре, Ѓорговци, Требеш, Вера Јоциќ
  2023-03-20 12:002023-03-20 16:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Благоја Гојан бр.5
  2023-03-20 08:002023-03-20 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул. Мариовска 1
  2023-03-20 09:302023-03-20 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Милан Марковиќ и објектите околу број 21Б
  2023-03-20 12:002023-03-20 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел ул. Алжирска со бр. 2А, 2Б и 4, ул. Багдатска со бр. 2, 4, 6 и 8 и ул. Дрезденска со бр. 14 и 12

  НАЈНОВИ ВЕСТИ