петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 18.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 18.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-18 08:552024-03-18 15:30БитолаТС: с. Граиште, Бараково, Единаковци, Млин, Света, Вардино и пумпи Граиште
  2024-03-18 09:002024-03-18 14:00ВелесЛАЗО ТРПКОВ, АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ (КОСТУРСКА 2 ПО СТАРО), САРАЕВСКА, ЉУБЉАНСКА
  2024-03-18 09:002024-03-18 15:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: област кај Пошта кон Општина Врапчиште и Општа Болница – Врапчиште
  2024-03-18 09:152024-03-18 10:30Гостивариндуструиски објекти покрај автопат Гостивар - Тетово ( реон на с.Врапчиште)
  2024-03-18 09:302024-03-18 14:30КочаниРОЗА ПЕТРОВА, АПТЕКА НА УЛ РОЗА ПЕТРОВА, ТЕРА МАРКЕТ НА УЛ РОЗА ПЕТРОВА
  2024-03-18 09:002024-03-18 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: зградите кај Ветеринарниот центар на ул.Козара, дел од ул.Козара
  2024-03-18 09:002024-03-18 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Воин Драшковиќ во околината на кружниот тек
  2024-03-18 09:302024-03-18 14:00Тетовоул.Борис Кидрич, Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ