понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-18 09:00:002021-01-18 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Михаил и Ефтихиј, Дел од ул.Георги Димитров, Дел од ул.Вера Јоциќ, Дел од ул.Народни Херои, Објектите во потегот од Трговскиот центар до ул.Народни Херои
  2021-01-18 11:00:002021-01-18 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Лесновска
  2021-01-18 10:00:002021-01-18 11:00:00Струмицас.Самоилово и водни пумпи с.Самоилово и с.Ново Село, с.Бајково, с.Дражево, с.Ново Коњарево и граничен премин со Р.Бугарија, с.Старо Коњарево и викендици Соковче, с.Ново Село корисниците на излез од селото кон граница, с.Смолари и сите околни објекти (фото централи и ресторан Лебед)
  2021-01-18 06:30:002021-01-18 07:00:00Штипдел од ул.Гоце Делчев, нас.Каленица и реон Здружение на возачи, погоните на Ваго бенз.пумпа и ресторан, Вивенди, Актива Аргир, Кит го дирекција, Грдовјанка, Албатрос, Алмонт, Млекара, Штиптекс, Здружение на возачи и домаќинствата во околината

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја