сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-15 07:30:002022-08-15 14:00:00КратовоКРИВИ КАМЕН, ОПИЛА, РАДИБУШ, РАНКОВЦЕ, с.Ранковце, нас.Бабунци
  2022-08-15 08:05:002022-08-15 14:00:00КумановоВОЈНИК: без напојување ќе останат корисниците од Викендици Шипе,Вик. Линка,Млин Моша Мел,дел од Војник,дел од Ст.Нагоричино,Драгоманце Викендици,Стрновац, фабрика Бонум,Челопек, Гулиновац, Коинце, Пелинце, Враготурце, Граничен премин Пелинце Алгуња, Муталово, Нукуљане, Четирце, Карабичане, Пранешен ЗИК Табановце, Аква Кокино, Пузаљка, Кокино, Степанце, Жегљане, Цветишница, Буковљане, Дејловце, Длабочица, Оси
  2022-08-15 08:00:002022-08-15 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат поазди ЕВН Тетово
  2022-08-15 08:00:002022-08-15 14:00:00Тетовос.Вејце.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ