вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 15 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-15 10:00:002021-03-15 14:00:00ГостиварГОСТИВАР: ул.ЈНА, на почеток делот кој вкрстува со бул.Браќа Ѓиноски.
  2021-03-15 09:00:002021-03-15 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Горна Бањица, кај Рибникот.
  2021-03-15 09:30:002021-03-15 15:30:00ПрилепЛОКВЕНИ: дел од село Локвени
  2021-03-15 08:30:002021-03-15 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Ул.Ниџе Планина.
  2021-03-15 09:00:002021-03-15 10:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: бул.АВНОЈ бр.68.
  2021-03-15 09:30:002021-03-15 15:00:00СтругаВЕВЧАНИ: делот од автобуската према влез на Вевчани.
  2021-03-15 09:00:002021-03-15 15:00:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Долно Палчиште, објекти кои се на главниот пат и на влез во селото од главниот пат.
  2021-03-15 09:00:002021-03-15 12:00:00Тетовос.Гајре, с.Лисец, Попова Шапка и сите објекти кои се наоѓаат на Попова Шапка.
  2021-03-15 12:00:002021-03-15 15:00:00ШтипСТАР КАРАОРМАН: делот пред с.Стар Караорман, ДА Бензинска пумпа, Лаве, Пелагонија и Коинг сепарација, Велинови и Дрво декор.
  2021-03-15 10:00:002021-03-15 14:00:00ШтипКРУПИШТЕ: С.КРУПИШТЕ.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја