среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-13 09:00:002021-12-13 11:00:00Гевгелијакорисниците лоцирани помеѓу населените места Пирава и Јосифово
  2021-12-13 09:00:002021-12-13 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Ѓорѓи Абаџиев, дел од ул. Боро Петрушевски

  НАЈНОВИ ВЕСТИ