среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-13 09:00:002021-09-13 14:00:00Гостивардел од с.Маврово- област кај мавровки
  2021-09-13 08:45:002021-09-13 14:00:00Делчевос.Косевица, САСА: ТС Маврово, Филтер Станица, Ристовци, с.Саса, с.Моштица
  2021-09-13 09:00:002021-09-13 14:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: подулица Врполе бр.1, 3 и 5, дел од ул.Мите Богоевски (објектите со реден број од 40-52)
  2021-09-13 09:30:002021-09-13 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Гиго Михајловски зграда бр.9 влез 3
  2021-09-13 10:00:002021-09-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: с.Волково, ул.24
  2021-09-13 09:00:002021-09-13 16:30:00Стругас.Враништа (дел кон Фонче и кон црква на патот кон с.Ложани)
  2021-09-13 08:00:002021-09-13 15:00:00Струмицас.Бучим
  2021-09-13 08:00:002021-09-13 13:30:00ШтипНАСЕЛБА 8-МИ НОЕМВРИ,ШТИП

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја