четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-13 09:00:002022-06-13 14:00:00БитолаХМС Кукуречани, Драгарино, с. Драгарино, ХМС РЕК, Драгожани, Секирани, фарма Кукуречани, Лопатица, фарма Чурлин, Облаково, Габалавци, Древеник, космофон Древеник, Црнеец, Стрежево, брана Стрежево-1, ман. Црнеец, Метимир, Гопеш, брана Стрежево-2
  2022-06-13 10:00:002022-06-13 15:00:00Гостивардел од с.Маврово- област на влез од селото.
  2022-06-13 08:00:002022-06-13 13:00:00Кратовос.Псача
  2022-06-13 08:00:002022-06-13 15:00:00Кратоводел од с.Отошница.
  2022-06-13 08:45:002022-06-13 14:30:00КумановоМЛАДО НАГОРИЧАНЕ: дел од с.Младо Нагоричане, м.в Никифор
  2022-06-13 09:30:002022-06-13 13:30:00Прилепс.Трновци, с.Св.Тодори, с.Подино
  2022-06-13 09:00:002022-06-13 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Јордан Мијалков, објектите во близина на Дискотека Станица и раскрсницата со ул.Герман
  2022-06-13 09:00:002022-06-13 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Зградата на Ул.Ташко Караџа бр.10, Зградата на Ул.Христо Ботев бр.5
  2022-06-13 09:00:002022-06-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Русински зграда 3а, зграда 3б, кафе „Флуид“
  2022-06-13 09:00:002022-06-13 14:00:00Скопје Ѓорче Петровсело Грачани, Караула Чашка, Викендици Кучково кон Манастир Св.Ѓорѓија
  2022-06-13 10:00:002022-06-13 14:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на улица Александар Мартулков
  2022-06-13 10:00:002022-06-13 14:00:00Стругадел од потрошувачите на с.Бороец. Делот концрква и школо.
  2022-06-13 09:30:002022-06-13 14:00:00Струмицадел од с. Моноспитово-чифлик
  2022-06-13 09:30:002022-06-13 14:30:00ШтипКАРБИНЦИ: ДЕЛОТ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА КАЈ ОПШТИНАТА КАРБИНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ