вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 12 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 12 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-12 08:50:002022-12-12 13:00:00Битолаулиците: Тодор Паница, Димче Лахчански, дел од Партизанска, дел од Павел Шатев
  2022-12-12 09:00:002022-12-12 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-12 09:00:002022-12-12 14:30:00ДелчевоМОШТИЦА, ПАВЛИШ ДОЛ
  2022-12-12 13:00:002022-12-12 16:00:00КумановоМилан Лисица, 11-ти Ноември, Крушевска Република, Србо Томовиќ
  2022-12-12 08:30:002022-12-12 16:00:00Прилепс.Чаниште
  2022-12-12 10:00:002022-12-12 14:00:00ПрилепКРУШЕВО: Хотел Монтана, Хотел Панарома
  2022-12-12 08:30:002022-12-12 15:00:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: Од мостот кај продавницата, на сред село, надолу кон Говрлево.
  2022-12-12 08:00:002022-12-12 14:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Мите Богоевски (околу бр.77)
  2022-12-12 09:00:002022-12-12 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Рилски Конгрес, од ресторан Билјана до бр.92
  2022-12-12 12:00:002022-12-12 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучково
  2022-12-12 10:00:002022-12-12 13:00:00Струмицаул. Панче Пешев, Центар за јавно здравје

  НАЈНОВИ ВЕСТИ