сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 12 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 12 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-12 08:30:002021-04-12 13:00:00Тетоводел од с.Теново, Енерго Р груп(со фотопанелите)
  2021-04-12 08:00:002021-04-12 09:00:00Кумановодел од корисниците на ул.3-та Македонска Ударна Бригада (Гостилница Дома , сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани , Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм,)
  2021-04-12 09:30:002021-04-12 15:30:00Прилепдел од село Врбоец
  2021-04-12 08:30:002021-04-12 14:00:00КумановоБоро Соколов, Вараждинска, ВС Бато, ББ Гуцман, Васко Карангелески
  2021-04-12 09:00:002021-04-12 12:00:00Тетоводел од градот Тетово, ул.Фуштанска делот кон стара млекара
  2021-04-12 08:00:002021-04-12 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Доне Божинов ( кај место Средорек спротивно од Висто, сервис Демишковски , Аутоцентар Ацо, сервис CZ , ND инд и дуќаните пред ТС Средорек )
  2021-04-12 10:00:002021-04-12 14:00:00ШтипДЕЛ ОД ВИКЕНД НАСЕЛБА ПЛУЖДИНО,НОВАКОВА ЧЕШМА
  2021-04-12 09:00:002021-04-12 15:00:00Гостиварсело Добридол - област од школо кон гробишта

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја