среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-11 08:00:002022-07-11 11:00:00БитолаМакпетро-Транскоп, стопански објекти во круг поранешен Транскоп и Авторемонт, Ангромаркет Транскоп и технички преглед Транскоп
  2022-07-11 06:00:002022-07-11 13:00:00Гостиварс.Церово и с.Сретково
  2022-07-11 09:30:002022-07-11 12:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Долни Стубол и с.Горни Стубол
  2022-07-11 07:30:002022-07-11 08:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Мизовски Ливади, нас.Грмаѓе, дел од нас.Конопница
  2022-07-11 08:00:002022-07-11 14:00:00КумановоРОМАНОВЦЕ: Романовце,Мачја глава, Агино село, Брзак
  2022-07-11 08:00:002022-07-11 10:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од село Кучевиште во околина на Општината
  2022-07-11 09:30:002022-07-11 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Лериннска
  2022-07-11 09:00:002022-07-11 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Жданец
  2022-07-11 09:00:002022-07-11 12:00:00Тетоводел од с. Порој делот околу гробишта, после сепарација Микели, населба Циглана, ул ИЛР, дел од Дреновец, фирма за врати и прозори ИРФА, погон НЕРА ПЛАСТ, ф-ка МИКЕЛИ, Млин Прој, млин Златно Зрно, ф-ка СУВАФИКС
  2022-07-11 09:00:002022-07-11 15:00:00Тетоводел од Љубиша Божиновски - Пиш
  2022-07-11 09:30:002022-07-11 14:00:00ШтипДУЗЛАЧКИ РИД, УЛ.8-МИ АПРИЛ И ОКОЛНИТЕ
  2022-07-11 06:00:002022-07-11 06:30:00ШтипЛАКАВИЦА: РЕОН ЛАКАВИЦА, ЛАКАВИЦА,ИМАКО ВИНО,СУШАРА ЛАРС, ДОЛАНИ, ЉУБОТЕН, ЧИФЛИК, ЛИПОВ ДОЛ, БАЛТАЛИЈА, СТЕПАНЦИ,СУВО ГРЛО, ЛОЗАР, ГОРАЧИНО, ЛОВИШТЕ СЕРТА, КОЗАРНИК, БРЕСТ, ЛЕСКОВИЦА, КОСМОФОН И МОБИМАК СЕРТА, ПИПЕРОВО, ГАРВАН, СКОРУША, ЗАГОРЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ