петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-10 09:002023-04-10 16:00Прилепс.Топлица, с.Ракле, с.Никодин, Ман.Никодин
  2023-04-10 08:302023-04-10 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Антон Попов
  2023-04-10 08:002023-04-10 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Франце Прешерн околу бр.19
  2023-04-10 09:302023-04-10 11:30Стругадел од корисниците во Струга кои живеат во централното градско подрачје околу кејот на реката Црн Дрим (ул.Ѓорѓи Петрески, 27-ми март, Боро Калајџи, Крсте Јон ), маркет Тинекс, трговски центар Фати трејд, НУ музеј „д-р Никола Незлобински“ и просториите на Водовод Струга
  2023-04-10 09:002023-04-10 15:30Тетовос.Глоѓи, ТЕАРЦЕ: с.Отушиште, с.Пршовце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја