среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-07 09:00:002022-11-07 15:00:00Гостиварсело Топлица
  2022-11-07 08:30:002022-11-07 15:00:00Кичевос.Подвис и с.Лавачни
  2022-11-07 11:00:002022-11-07 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Дел од ул.1, од маркет Давидов кон Припор
  2022-11-07 09:00:002022-11-07 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: дел од ул. 2, околина на новото основно училиште
  2022-11-07 09:00:002022-11-07 10:00:00Скопје Васил ГлавиновЈУРУМЛЕРИ: Ул.7 во Јурумлери и дел од село Јурумлери
  2022-11-07 09:00:562022-11-07 15:30:56Стругадел од објектите кои се наоѓаат во близина на црквата Св. Ѓорѓија во Струга (дел од улиците Маршал Тито, Ѓуро Салај и Димитар Влахов).
  2022-11-07 09:00:002022-11-07 14:30:00Тетоводел од град Тетово, ул:125,126,дел од Љ.Б.Пиш,дел од Б.Тоска,дел од Кумановска,М.Рајцевиц,дел од Х.Антевски,144,145, дел од Ј.Златановски,135,151,дел од ИРЛ, БП Макпетрол, дел од град Тетово, дел од населба Дреноец
  2022-11-07 09:00:002022-11-07 12:00:00Тетоводел од с.Лисец, објекти кои се наоѓаат сред с.Лисец
  2022-11-07 08:00:002022-11-07 16:00:00Тетоводел од населба Деребој, ФАЛИШ, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Фалише, АК, Адили, Нијази, Хајпул, Млин Фалише, АТА, Шампион, Евроком

  НАЈНОВИ ВЕСТИ