сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-07 07:302023-08-07 15:00БитолаТС : с. Беранци, Српци, водовод Беранци, стопанство Даме Грујев и ОНЕ Беранци
  2023-08-07 08:002023-08-07 12:00Кумановодел од корисниците од ул.Маршал Тито, зграда помеѓуМома и занаетчиски дом, А1, Мтел, Т Мобиле, Моби 3
  2023-08-07 08:552023-08-07 15:00КумановоЛИПКОВО: дел од корисниците помеѓу реката и с. Оризаре, Школото и објекти околу него, Општината и објекти околу неа
  2023-08-07 09:002023-08-07 11:00КумановоКОЛИЦКО, СКАЧКОВЦЕ
  2023-08-07 08:002023-08-07 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Лазар Танев и дел од ул.Битпазарска
  2023-08-07 09:002023-08-07 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Мирковци (над Горно Оризари)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ