петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-07 11:00:002022-02-07 13:00:00Гевгелијадел од корисниците кои се наоѓаат на улиците: Деко Ковачев, Кузман Шапкарев и Серменинска.
  2022-02-07 10:30:002022-02-07 15:30:00Кавадарцидел од с.Криволак и место викано Криволачки Лаки
  2022-02-07 08:30:002022-02-07 15:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ул. Кадино село на потег од стариот млин кон автопат
  2022-02-07 12:30:002022-02-07 15:30:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од кеј 8-ми Септември- околу Гимназијата, дел од.ул.Илија Алексов- околу Гимназијата
  2022-02-07 09:00:002022-02-07 15:00:00СтрумицаДел од ул.Цветан Димов- од стадионот кон затворот
  2022-02-07 09:30:002022-02-07 14:30:00Тетоводел од град Тетово, дел од ул.Јане Сандански од стар КАМ маркет до Болница
  2022-02-07 09:00:002022-02-07 13:00:00Тетоводел од с.Пирок
  2022-02-07 13:00:002022-02-07 15:00:00ШтипСОФИЛАРИ: Ларс сушара, 8ми км_бензинска, мотел и пумпи и околината, ТС_Свињарска фарма на Бранко, ТС Јован Димитров, ТС Иле Руменов и Имако вино

  НАЈНОВИ ВЕСТИ