среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-06 08:45:002021-12-06 14:00:00Делчевос.Стар Истевник, Нов Истевник, Пасјак
  2021-12-06 11:00:002021-12-06 14:00:00Тетоводел од град Тетово, фабриката КНАУФ и објекти кои се наоѓаат околу фабриката (кај пожарната во Тетово)
  2021-12-06 08:00:002021-12-06 15:00:00ШтипШАШАВАРЛИЈА: дел од нас.Св.Недела, с.Шашаварлија, Почивало, Никоман, Кошево и Калапетровци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ