недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 06 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 06 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-06 08:352023-11-06 15:00Гостиварс.Старо Чајле од 08:35 до 15 ч, краткотрајно 30 мин цело с.Чајле и с.Балиндол
  2023-11-06 09:552023-11-06 14:30КавадарциВАТАША: месноста 12-те Другари
  2023-11-06 08:302023-11-06 15:00Кичевос.Србјани, с.Бигор Доленци, Стара Централа, Пречистителна Станица Кичево,Фарма Јонче, Агрокоп Карбуница, Гранит и Каменолом Тајмиште
  2023-11-06 07:302023-11-06 15:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Бафчалак
  2023-11-06 07:302023-11-06 13:00Кратовос.Дурачка Река, м.в Ќусино и с.Дренак.
  2023-11-06 09:302023-11-06 13:00Кратовос.Мушково
  2023-11-06 08:002023-11-06 11:00КумановоЛИПКОВО: с.Отља, Отља Каменолом, с. Лопате, дел од с.Опае, Опае Млин, Корп Проект, с. Липково, Липково Млин, Липково Космофон, СОЛ Хидропауер, ХПП Брестијанска
  2023-11-06 09:002023-11-06 11:30Охридс. Љубаништа, Вилска нас. Љубаништа, комплекс Св. Наум, Граничен премин Св. Наум, с. Трпејца, Автокамп Љубаништа, Предаватели Трпејца, Автокамп Градиште, Музеј на Вода
  2023-11-06 09:002023-11-06 13:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците на ул. Борис Сарафов, ул.Андрија Зограф, ул.Ѓорче Петров, ОУ Ѓорче Петров
  2023-11-06 09:002023-11-06 13:00ТетовоМХЦ на Шапка, Ски лифт на Попова Шапка
  2023-11-06 09:002023-11-06 13:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат на излез од селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ