сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 05 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 05 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-05 09:00:002022-09-05 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше-област на влез од селото.
  2022-09-05 09:00:002022-09-05 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше пат за с.Врањовце кон ф-ка Карнем.
  2022-09-05 09:00:002022-09-05 14:30:00Кочаниул. Роза Петрова кај зграда Белведере, ул. 1-ви Мај и ул. Бел Камен (горниот дел од улиците кај м.в Текешински лозја)
  2022-09-05 08:30:002022-09-05 12:00:00Скопје Васил Главиновул. Петар Манџуков од пресек со ул. 1099 до крај каде што завршува слепо улицата Петар Манџуков и потрошувачите на улица Благоја Вујов.
  2022-09-05 09:00:002022-09-05 13:00:00Струмицас.Сушево, водни пумпи Сушево и репетитори Сител Сушево
  2022-09-05 09:00:002022-09-05 14:00:00Тетовос.Теново , репетитор Теново

  НАЈНОВИ ВЕСТИ