недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 04.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 04.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-04 09:002024-03-04 12:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Дел од Ул.5,Ул.2,Ул.1 и Ул.3 од с.Белимбегово
  2024-03-04 09:002024-03-04 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Ловќенска, ул.Леринска, ул.Стрезово, ул.Багдатска
  2024-03-04 09:002024-03-04 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Ринхини и ул. Гари
  2024-03-04 09:202024-03-04 14:00ТетовоБЛАЦЕ, МИЛЕТИНО
  2024-03-04 09:002024-03-04 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови, од Шарена Џамија кон Флоринас

  НАЈНОВИ ВЕСТИ