понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 01 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 01 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-01 09:00:002022-08-01 13:00:00Скопје Аеродромдел од с. Градовци
  2022-08-01 08:30:002022-08-01 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Востаничка од бр. 10 до бр. 21
  2022-08-01 12:30:002022-08-01 15:00:00Скопје АеродромПРИПОР: ул. Христо Татарчев крак 22
  2022-08-01 08:00:002022-08-01 15:00:00Тетовос.Вејце
  2022-08-01 10:00:002022-08-01 13:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат до ХЕЦ Пена

  НАЈНОВИ ВЕСТИ