петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 01.04.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 01.04.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-04-01 08:302024-04-01 16:30Кочанис. Нивичани, с. Рајчани, с. Пантелеј
  2024-04-01 09:002024-04-01 13:30Кумановодел од ул. 300 од трафостаница кон Ѕебрњак
  2024-04-01 09:002024-04-01 14:00ТетовоТУДЕНЦЕ
  2024-04-01 09:002024-04-01 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се кај Болница, кај Амамот, кај СВР, нас.Пржова Бавча,Горно Маало, Купеник, дел од Вардарска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ