понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-24 10:00:002021-12-24 14:00:00ВелесБолнички Дол - дуќани, аптека, маркет Алфа, ул. Самоборска, дел од ул. Орце Мартинов и дел од ул. Васил Ѓоргов, ул. Петре Алчев и дел од ул. Крушевска
  2021-12-24 09:00:002021-12-24 12:00:00Гевгелијаод кружниот тeк на Булеварот во близина на Технички преглед до Маркет Солун 53 на улица 7-ми Ноември
  2021-12-24 08:00:002021-12-24 14:00:00КумановоДоброшане, пат за студена вода и црква, Прочистителна станица, Интер Шпед
  2021-12-24 14:00:002021-12-24 14:30:00Кумановобез напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од Бабин дол, дел од Зелен рид, Ѓоше пекара, Митев мост, Проевце, Донков млин, бучен козјак, Игор 97, Велиновски, бензинска Детоил, Зафир, Веми текс, здружение на возачи, Шупљи камен, Орашац, асвалтна база Шупљи камен
  2021-12-24 08:00:002021-12-24 08:30:00КумановоБабин дол, дел од Зелен рид, Ѓоше пекара, Митев мост, Проевце, Донков млин, бучен козјак, Игор 97, Велиновски, бензинска Детоил, Зафир, Веми текс, здружение на возачи, Шупљи камен, Орашац, асвалтна база Шупљи камен
  2021-12-24 09:00:002021-12-24 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Ботун
  2021-12-24 09:30:002021-12-24 15:00:00Тетовос.Милетино
  2021-12-24 09:00:002021-12-24 15:00:00Тетоводел од ул. Јане Сандански, од КАМ маркет кон Болница
  2021-12-24 09:00:002021-12-24 12:00:00Тетовоул. Караорман и Иво Лола Рибар
  2021-12-24 09:00:002021-12-24 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се на ул. Браќа Миладинови до затворот во Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја