понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Вонреден прекин во снабдување на електрична енергија за петок 24 12 2021

  Вонреден прекин во снабдување на електрична енергија за петок 24 12 2021

  Од 08:00 до 15:30 ќе има вонредно исклучување на следниве локации:

  СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: семафори на раскрсница кај Веро Џамбо, ул. КЕЈ 13-ти Ноември, ТС Првен Факултет и ТС 8, ул. Мирче Ацев, делот кај пркингот Холидеј ИНН и околината

   

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја