петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 24 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 24 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-24 08:302023-11-24 09:30БитолаТС: Индустриска зона Жабени, Кромберг и Шуберт, Лозар-Пелистерка, Технички Гасови, Бусемак, Биогасни централи Породин
  2023-11-24 09:052023-11-24 15:00Битолас.Алинци, с.Арматуш, с.Будаково,с.Црничани, с.Д.Агларци, с.Д.Орехово, с.Далбеговци, с.Дедебалци, с.Добромири, с.Г.Агларци,с.Грумази, с.Маково, манастир Паралово, с.Мегленци, с.Мусинци, с.Орле, с.Паралово, с.Путурус, с.Рапеш, с.Трап, Брана РЕК, Космофон Мегленци, Водовод Мојно, Работолница Брана РЕК
  2023-11-24 07:002023-11-24 08:00ВелесОтовица, Сателиска, Фирма Алевадо, Фирма Уни Агро, Кумарино, Сојаклари, Пумпи за нафта Ново село.Иванковци, Наплатна Езеро Отовица, Велешко езеро Хотели, Велешко езеро, Работилница Езеро, Пуста Кула Антена Предаватели, Новачани, Сопот, Наплатна Сопот, Џидимирци, Рудник, Крушје, Лугунци
  2023-11-24 05:302023-11-24 07:00Гевгелијакорисниците кои се напојуваат од ТС Цвет, во индустрискиот дел од Гевгелија(конфекција МГ Фешн , Издушнов)
  2023-11-24 09:252023-11-24 12:25ГевгелијаВАЛАНДОВО: м.в Рудник, корисниците од каменолом Маврово/Жикол, плантажа Раброво
  2023-11-24 09:302023-11-24 13:00Гостиварс.Никифорово, с.Маврово
  2023-11-24 09:302023-11-24 14:00ДелчевоБЕРОВО: Населба Суви Лаки
  2023-11-24 08:002023-11-24 16:00Кратовос.Подржи Коњ, с.Луке
  2023-11-24 07:302023-11-24 13:00Кратовос.Дренак
  2023-11-24 08:302023-11-24 16:30Прилепул.Пецо Крстески Даскало
  2023-11-24 09:302023-11-24 10:30Скопје Васил Главиновс. Чифлик, Катлановска Сушица, с. Дивље, с. Живиње, Долно, Средно, Горно Коњаре
  2023-11-24 09:002023-11-24 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул Едвард Кардељ, ул1, корисниците на потегот од бензинската Лукоил кон стрелиште Камник
  2023-11-24 09:002023-11-24 16:00СтругаДЕБАР: корисниците на населба Венец 2
  2023-11-24 09:002023-11-24 12:00ТетовоКокра е Арте во с.Порој
  2023-11-24 09:002023-11-24 12:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ПВПП Анзабегово 1(GEN-I), ПВПП Анзабегово 2(V I E), ПВПП Анзабегово 3(Solar Spektar), ПВПП Анзабегово 4(Domoteks), ПВПП Анзабегово 5(TIM Inzinering), ПВПП Анзабегово 6(DIM-MT), ПВПП Анзабегово 7(Elan Trans),ПВПП Анзабегово 8(GEN-I), ПВПП Анзабегово 9(KER-AZ), ПВПП Анзабегово 10(GEN-I) и ПВПП Анзабегово 11(GEN-I),соларен парк на Овче Поле

  НАЈНОВИ ВЕСТИ