недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 22.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 22.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-22 08:502024-03-22 15:00Битолас.Зашле, с.Сувогрло, с.Радово, с.Доленци, А1 Доленци
  2024-03-22 08:002024-03-22 15:00Гостивардел од ул.Младен Груески, дел од ул.Илинденска
  2024-03-22 07:452024-03-22 16:00Кратовос.Татомир
  2024-03-22 09:452024-03-22 14:00Кумановос.Пелинце, Граничен премин Пелинце, с.Челопек, с.Алгуња, Муталово, с.Четирце, Поранешно лозарство во с.Табановце, с.Карабичане,с.Никуљане, с.Коинце, с.Враготурце.
  2024-03-22 08:002024-03-22 14:00КумановоТС Интерштеп во с,Доброшане, Пумпна станица во с,Доброшане, ТС Нако Шус во с,Доброшане, Објекти на прочистителна станица во с.Доброшане
  2024-03-22 09:002024-03-22 15:00ПрилепБорино, Белушино, Селце ( Крушевско )
  2024-03-22 09:002024-03-22 13:00Стругадел од с. Лабуништа, кон населба Цуки
  2024-03-22 09:062024-03-22 14:06Тетовос.Палатица кај нова Џамија
  2024-03-22 10:002024-03-22 12:30Тетоводел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Сиричино
  2024-03-22 08:502024-03-22 14:00ТетовоВОЛКОВИЈА, СТЕНЧЕ, ВПП Волковија, Делфин
  ТЕНОВО: ПВП БаШким Турс

  НАЈНОВИ ВЕСТИ