петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-21 09:00:002022-01-21 15:00:00Скопје АеродромДел од ул.Пандил Шишков, Дел од ул.Коста Новаковиќ, Дел од ул.Трета Македонска Бригада, околу раскрсницата со ул.Коста Новаковиќ
  2022-01-21 09:00:002022-01-21 15:00:00Струмицакорисниците во населба Софилар, приклучени на извод кон затвор и извод кон Љоче магацин
  2022-01-21 09:00:002022-01-21 15:00:00Тетоводел од град Тетово, улица Јане Сандански, објекти кои се наоѓаат од стар КАМ маркет кон Болница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ