понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-19 09:30:002021-02-19 14:00:00Кавадарцидел од бул.Македонија и Орце Николов
  2021-02-19 09:00:002021-02-19 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Турско Рудари, с. Шталковица
  2021-02-19 09:00:002021-02-19 14:00:00Кумановоод ул.521,522,120 Ајдучка чешма
  2021-02-19 13:00:002021-02-19 16:00:00ОхридРЕСЕН: делот на месноста место викано Плоча, атарот пред село Болно
  2021-02-19 10:00:002021-02-19 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од село Дрмени, во делот позади трафостаницата кај центарот на селото
  2021-02-19 10:00:002021-02-19 14:00:00Прилепдел од село Ропотово кај општината
  2021-02-19 10:00:002021-02-19 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од Бул. Македонско-косовска бригада(објектите околу Арена Петрол), Дел од Ул. Стојко Јовановски, дел од Лазар Личеноски,дел од ул.Пере Тошев (објектите околу Арена Петрол), Дел од Ул. Славеј Планина,дел од Ул. 380 (објектите околу Арена Петрол), Ул. Максут Садик, Ул. Прохор Пчински
  2021-02-19 07:40:002021-02-19 15:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци
  2021-02-19 09:00:002021-02-19 12:00:00Тетоводел од локалите во комплекс Ловец
  2021-02-19 10:00:002021-02-19 14:00:00Штипс.Ерџелија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја