понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-16 08:30:002022-12-16 16:00:00Битоладел од корисниците на ул.Пецо Божиновски.
  2022-12-16 08:30:002022-12-16 14:30:00Битоланас. Карпош, Мин. за труд и соц., стар трг. во нас. Карпош, вклучувајќи ги и стоматолошка ординација Вршковски и останати локали во склоп на трговскиот
  2022-12-16 12:00:032022-12-16 14:00:03ВелесДелови од ул. Благој Ѓорев, Дуќаните спроти св. Кирил и Методиј започнувајќи со „Ќоше“
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 15:00:00Гостиваркраткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 12:30:00Гостивардел од ул.Сретко Крстески, дел од ул Јастре Здравкоски
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 15:00:00Гостиварул.Томе Черепналкоски, дел од ул.Момир Маркоски, дел од ул.Драге Тодороски
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 14:00:00Кавадарциул. Клинска, ул. Калница, ул. Ќиро Крстев, ул. Димче Мирчев, ул. Методија Џунов - Џико и околните улици
  2022-12-16 07:45:002022-12-16 14:00:00Кумановос.Лопате и дел од Опае
  2022-12-16 09:40:002022-12-16 12:00:00КумановоПроевце, Зелен рид, Донков млин Доброшане, Ел Пром, Игор 97, Здружение на возачи - Технички преглед, Зафир, Бучен Козјак, Авто Велиновски, Детоил бенз, Вера Которка, Шупљи камен, Орашац, Асвалтна база Шупљи камен, Ве Груп - Доброшане
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 16:00:00Прилепул. Мукос, дел од ул. Марксова
  2022-12-16 12:00:002022-12-16 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Водњанска (од медицинското училиште до главниот влез на Клинички центар)
  2022-12-16 08:30:002022-12-16 12:00:00Скопје Аеродромул. Мите Богоевски 8, дел од ул. Мите Богоевски
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Бутелска (корисниците од потег на крстот во Радишани до ул. Бутелска 6, ул. Бутелска 6
  2022-12-16 09:30:002022-12-16 14:30:00Струмицас. Седларци
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 15:00:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ: ф-ка Рофикс
  2022-12-16 09:00:002022-12-16 11:00:00Тетоводел од населба Деребој, објекти кои се наоѓаат покрај автопат на потег од млинот Г8 до АТА Бензинска Пумпа
  2022-12-16 09:30:002022-12-16 12:00:00ШтипТАРИНЦИ: ЗОКО ХАРТ,ОРАНЖЕРИИ САМАНДОВ ТАРИНЦИ,КРАВАРСКА ФАРМА,ПУМПИ ТАРИНЦИ,НИМЕКС И ДР.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ