недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 04 2023

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 04 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-04-14 08:452023-04-14 13:00Гостиварул.Живко Брајковски (област околу Гимназија , ресторан Пела )

    НАЈНОВИ ВЕСТИ