четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-12 09:002023-05-12 15:00Битолас.Ново Село, с.Ракитница, с.Растојца, с.Кочишта, с.Арилево, с.Г Дивјаци, с.Д.Дивјаци, с. Пуста Река, ТС Војне, ХПП Жаба, Космофон Ново Село
  2023-05-12 09:002023-05-12 12:30ВелесКукушка, Страшо Пинџур, Ѓоре Органџиев, Никола Оровчанов, Трајко Панов, Благој Абрашев
  2023-05-12 09:002023-05-12 13:30Гостиварул.КЕЈ Вардар, дел од ул.Драге Тодороски, ул.Томо Черепналкоски, ул.Момир Маркоски, дел од ул.Браќа Ѓиноски (кон бањица)

  краткотрајно од 08:30 до 09,00 дел од ул.Браќа Ѓиноски (област кај судот)
  2023-05-12 09:002023-05-12 13:30Кочанифирми во Мало Стопанство, делот од магацин на Магнолија до Макпетрол склад, ул. Никола Димитров
  2023-05-12 09:002023-05-12 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Прашка во делот околу поранешната фабрика Алумина, односно околу игротеката Дримленд и Хотел Премиум
  2023-05-12 10:002023-05-12 12:00Струмицадел од ул.Васил Сурчев и дел од ул.24 Октомври
  2023-05-12 09:002023-05-12 12:00Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат кај гробиштата
  2023-05-12 09:302023-05-12 14:30ШтипЕРЏЕЛИЈА: БАЛКАН ГРИН ХАУС,КРАВАРСКА ФАРМА,С.ЕРЏЕЛИЈА,МУСТАФИНО,БУРИЛОВЦИ,СТАНУЛОВЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ