петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 10.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 10.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-10 09:002024-05-10 15:00Битолаул Христијан Карпош, ул Смилево, ул Ваташа, ул Сутјеска, ул Работничка, ОУ Тодор Ангелески и околината.
  2024-05-10 09:302024-05-10 11:00КочаниТУРТЕЛ ВОЕНА ПОШТА
  2024-05-10 07:302024-05-10 15:30КумановоС.СТУДЕНА БАРА, С.ВАК'В, С.ВИНЦЕ И ПЧИЊА МЛИН.
  2024-05-10 09:002024-05-10 12:00Скопје Аеродромдел од с.Орешани, од пругата кон Таор
  2024-05-10 10:002024-05-10 13:00Скопје Ѓорче ПетровПобожје
  2024-05-10 08:302024-05-10 14:00ТетовоБрвеница, ДОЛНО СЕДЛАРЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ