петок, мај 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 09.05.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 09.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-09 09:302024-05-09 11:00БитолаТС: с. Ивени, Гнилеж, Тепавци, Бусемак, Ергела, репетитор Тепавци, Стентон и СТ. фарма Гнилеж
  2024-05-09 11:002024-05-09 13:00Битолабез напојување со ел.енергија ке бидат следните ТС: с. Бач, Брод, Гермијан 1и2, Скочивир, Сливица, Живојно, ХПП Коњарка 1и2, Караула Гермијан, Космофон Живојно, сепарација Брод, Фарма с.с. , Викарди и Стентон
  2024-05-09 08:052024-05-09 09:00ВелесБашино Село, База Пелагонија, Бензински пумпи Симит Петрол и Ве Оил, дел од корисниците на ул.Вардарска, Отпад Дине
  2024-05-09 08:552024-05-09 10:30ГостиварГОСТИВАР - индустриска зона покрај автопат ГВ-ТЕ до Пирок.
  2024-05-09 10:302024-05-09 12:00Гостиварс.Галате, с.Пожаране, дел од с.Топлица, с.Врановци, с.Ново Село Полошко, с,Дебреше, с.Врапчиште, дел од с.Здуње, с.Зубовце.
  2024-05-09 12:052024-05-09 13:30Гостиварс.Чајле, с.Балиндол, с.Старо Чајле, дел од нас.Питарница.
  2024-05-09 11:552024-05-09 14:00КавадарциНЕГОТИНО - улиците Ленинова, Климентова, Вида Џекова, Петар Михајловски Демирски, Дојранска
  2024-05-09 09:302024-05-09 11:30КавадарциНЕГОТИНО - улиците Никола Карев, Климентова, Дојранска
  2024-05-09 07:452024-05-09 13:00КочаниПРОБИШТИП - с.Лесново
  2024-05-09 11:002024-05-09 12:30КочаниТС - ЗРНОВКА ЉУШТАРА
  2024-05-09 09:302024-05-09 11:00КочаниЗРНОВЦИ, РУЕН ТЕХНО СЕРВИС
  2024-05-09 11:002024-05-09 13:00КратовоКРАТОВО - Чаир маала, односно дел од ул.Скопска, дел ул.Јосиф Даскалов, Викенд населба, ул.Вера Пазованска, ул.Бреза
  2024-05-09 09:052024-05-09 11:00КратовоКРАТОВО - ул.6 ти Септември, Мирче Ацев, Викенд Населба, Зорле маала
  2024-05-09 12:002024-05-09 15:00Скопје Аеродромдел од ул.Борка Талески, ул.20-ти Октомври
  2024-05-09 09:002024-05-09 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Ринхини и ул.Езерци.
  2024-05-09 09:002024-05-09 16:00СтругаДЕБАР - ул. Екрем Зенго, ул 15-ти Корпус
  2024-05-09 09:002024-05-09 16:00СтругаДЕБАР - ул. 22-ри Декември и околината, (улицата кон стара Касарна)
  2024-05-09 10:002024-05-09 10:30Тетовос.Џепчиште дел
  2024-05-09 09:002024-05-09 13:30Тетово с.Желино дел
  2024-05-09 11:052024-05-09 11:35Тетовос.Џепчиште дел
  2024-05-09 09:002024-05-09 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Цетинска(ул.М.Рајчевиќ), Стадион, дел од Дреноец
  2024-05-09 09:302024-05-09 10:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ дел

  НАЈНОВИ ВЕСТИ